Известие

Collapse
No announcement yet.

Евентуална покупка на 156 Sport Wagon rev.2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евентуална покупка на 156 Sport Wagon rev.2

Здравейте отново.Откъде да започна,ходих гледах и се отчаях.Не бях спал 2 седмици докато не седнах в колата която на пръв поглед ме беше грабнала.Лачена,черна,кожа-можа....всичко уж наред..обаче...
    Ми тя тая алфа все едно гумите са й залепени за асфалта.грам не върви..като умряла.Като стигне 4000 оборота и само ръмжи,грам не върви.Резервоара трябвало да й бъде винаги на макс,падне ли нивото на бензина и в купето започвало яко да мирише????Хубави спирачки, никва возия..така и не разбрах къде са й 150те кончета..пълно разочарование.Човека сложил туба и усилвател,айде скочихме на 12К цена..съжалявам пичове ама без мен

де-би-то-мер... кажи на джамбазина, че колата е леш, но че все пак си заинтересуван. Кажи му: "Този мъртвец, ще го съживя, ако ще още толкова (цената на колата, която ще платиш) да дам. Но ми сваляш автоматически 2 бона иначе ЛАПАПАНЯ - бий си я в главата. Никой няма да я купи." Пробвай с този подход.
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
      де-би-то-мер... кажи на джамбазина, че колата е леш, но че все пак си заинтересуван. Кажи му: "Този мъртвец, ще го съживя, ако ще още толкова (цената на колата, която ще платиш) да дам. Но ми сваляш автоматически 2 бона иначе ЛАПАПАНЯ - бий си я в главата. Никой няма да я купи." Пробвай с този подход.
      Кво да му кажа,аз така се бях навил и изведнъж..пълно разочарование,нали се сещаш да сваляш една мацка 3 седмици и накрая тя скумрия братче..нещо такова

Comment

ааа
        шъ умръ
        освен това вагонресторанта е грозна кола бе
        не си зимай
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Не е така, брат. Голям процент от 156-тиците (и не само) са с изпушил датчик за дебит на въздуха към двигателя (дебитомер). Сменя се и колата е нещо коренно различно. Е, естествено не съм уверен, че това е 100% причината, но е твърде вероятно именно така да стоят нещата. Диагностицирай я, ще си каже. Ако джамбазина се прави на луд му кажи да си ебе майката (е, не така прямо, но нещо от сорта). И съвсем сериозно - ако ти е на сърцето колата, почвай да се правиш на ударен и пробвай гореуказаната тактика. Белким стане нещо...
          Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

...стига бе, представи си...че примерно е без едно бутало като на оня колега
            ...като не те грабва, не вземаш и толкова...иначе после, все ще те е яд, че си знаел

Comment

Я , аз познах бе!!! Tani не купил вагона ни за 11000 , ни за по-малко .Кой сега е експерт по пазарна икономика , а.
              Сега сериозно , не се отчайвай , тая кола смърдеше на мъртвец и без да я види човек.Според мен ако си малко по-търпелив , находчив и внимателен ще си намериш така желания спорт вагон със сигурност.Джамбазите се усетиха , че тия алфи са златна мина и тотално се ориентират от немските тояги на тия години които са без грам екстри /само без педали/ или на милион километри, към тая марка .Като се има предвид и ,че 156 вече е свален модел в скоро време-до около края на годината вноса на тази кола ще стане масов и избора пребогат, поне на първата модификация от преди фейслифта-2002 ,2003г.Просто нашите търговци рядко скачат на читави коли в чужбина щото искат от 5-10 бараки да изкарат за нов мезонет.
              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

подкрепям колегата, прав е, малко повече търсене, търпение и най-важното една диагностика, газанализатор и си ти, успех
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

до колкото си спомням в първото питане на колагата "Тани" беше споменал че колата е с току що монтиран газов инжекцион. Никой не спомена когато е карал колата и "не е вървяла" с какво я е карал - на бензин или на газ ? Проблема може да си е в монтажа и настройките на газовата уредба...които обикновено водят до промяна на настройките на компютъра на колата и променят и начина и на работа и на бензин ако не се прави като хората....
                  ___
                  както и да е, на мен ми беше ясно какъв ще е рзултата още предния път като оспамихте темата
                  така че кой е познал и кой не е няма никакво значение
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

Re: Евентуална покупка на 156 Sport Wagon rev.2

Първоначално публикувано от Tani
                    Здравейте отново.Откъде да започна,ходих гледах и се отчаях.Не бях спал 2 седмици докато не седнах в колата която на пръв поглед ме беше грабнала.Лачена,черна,кожа-можа....всичко уж наред..обаче...
                    Ми тя тая алфа все едно гумите са й залепени за асфалта.грам не върви..като умряла.Като стигне 4000 оборота и само ръмжи,грам не върви.Резервоара трябвало да й бъде винаги на макс,падне ли нивото на бензина и в купето започвало яко да мирише????Хубави спирачки, никва возия..така и не разбрах къде са й 150те кончета..пълно разочарование.Човека сложил туба и усилвател,айде скочихме на 12К цена..съжалявам пичове ама без мен
                    кола се купува заради двигателя а не за екстрите в купето

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
                      до колкото си спомням в първото питане на колагата "Тани" беше споменал че колата е с току що монтиран газов инжекцион. Никой не спомена когато е карал колата и "не е вървяла" с какво я е карал - на бензин или на газ ? Проблема може да си е в монтажа и настройките на газовата уредба...които обикновено водят до промяна на настройките на компютъра на колата и променят и начина и на работа и на бензин ако не се прави като хората....
                      ___
                      както и да е, на мен ми беше ясно какъв ще е рзултата още предния път като оспамихте темата
                      така че кой е познал и кой не е няма никакво значение

Колата я карах и на бензин и на газ.Все същото беше..

Comment

Working...
                      X